Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Sunday, January 9, 2011

Week 23

Sekarang ni semakin terasa pergerakan baby dan tau waktu2 baby aktif bergerak. Biasanya our junior banyak bergerak lepas lunch, petang lepas balik keje dan malam sebelum cik shu tido. Betul ke baby boleh respond kalau kita berinteraksi dengan baby sebab cik shu notice baby bergerak bila babanya baca Quran untuk dia. Tapi apa yang cik shu rasa cuma pergerakan baby je. Macam mana nak tau baby menendang ek?

Sebelum2 ni asyik complain kan perut tak nampak ? sekarang dah 5 bulan, perut dah nampak la skit.Tu pun sebab pakai T-shirt, kalau pakai baju blouse orang still tak boleh teka yang cik shu ni preggy. hehehe

My belly @ week 23

Dan apabila perut sudah membesar dan mengembang, dah tentu akan ada stretch mark. Jadi cik shu dah beli krim untuk mengtasi masalah ni iaitu produk dari Palmer's Cocoa Butter. Baru nak cuba, so tak tau lagi keberkesanannya. Tengok review ada yang feedback OK dan KO. So, cuba je la.2 comments:

  1. jaga kandungan baik2x cik shu ye

    ReplyDelete
  2. Cik Shu... leo pakai product tu juga... ok je.. tapi ada jugak stretch marks sket2... doc kata... yg tu tak boleh nak lari... huhu... atas kulit2 org jugak.. ada yg teruk, ada yg kurg, ada yg takde langsung... apa2 pun, enjoy the moments.. :)

    ReplyDelete