Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Thursday, December 23, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Kene tag dengan blogger Cuna lagi untuk giveaway MAMA KEMBAR 3. Giveaway ni adalah anjuran blog MAMA KEMBAR 3 tapi penaja hadiah adalah daripada blog Itsy Bitsy Secrets...
Jadi, haruslah kene jadi follower untuk kedua2 blog ni kan. I'm done.


follower blog "Mama Kembar 3" --> 1150
follower "Itsy Bitsy Secrets" -->
400

Cik Shu dah pun berblog walking kedua-dua blog ni. Kak Nani ni adalah pemilik kepada blog MAMA KEMBAR 3 dan memiliki 3 orang cahaya mata kembar 3. Kebanyakan entry kak nani ni berkisarkan anak-anak kembarnya.
Manakala blog itsybitsysecrets pula merupakan blogshop yang menjual barang2 wangian, telekong dan aksesori wanita. berkenan gak cik shu dengan telekong2 daripada itsybitsysecrets.


3 lucky blogger yang cik shu nak invite untuk join blog ni adalah...

1. GathiS AYU
2.
ColoURful JOurneY
3.
AIN NAZRI

Aduhai, asyik tag orang yang sama je, kesian korang. Lepas ni kene tambah banyak gang2 blogger la nampaknya.
So korang boleh pergi ke link ni untuk dapatkan details giveaway ni anjuran MAMA KEMBAR 3 ni.

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Dan, tarikh tutupnya adalah 6 Januari 2011, So sempat lagi ni. kalau tak menang pun, maybe boleh tambah kenalan :)

2 comments:

  1. Salam. Thanks sbb sudi join & good luck! :-)

    ReplyDelete
  2. No problem, cuba nasib dan tambah kenalan ;)

    ReplyDelete