Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Friday, October 1, 2010

Indoor Photoshoot

Seperti yang dijanjikan, i uploadkan gambar2 dari OP untuk indoor Photoshoot. Semua gambar2 ni diambil pada waktu tengah hari selepas majlis pernikahan. Photoshoot ni tak payah masuk studio pun sebab OP bawa semua kelengkapan photoshoot ke rumah. Senang kan? memang senang pun, tak payah bazir2 masa nak g studio, tukar baju pun kat bilik sendiri dan mak andam pun standby je kat rumah. Semua baju2 yang dipakai ini sudah termasuk dalam pakej dari butik Cinta2Collection

Persalinan Songket Biru

Persalinan ni sepatunya untuk Majlis malam berinai, since for my wedding tiada malam berinai, so gunala baju ni untuk photoshoot.







Persalinan Lengha Pendek

Planning asal, untuk majlis besar nak pakai baju ni, tapi tak jadi sebab buat tempahan last minute, takut tak sempat siap. Lagipun aksesori untuk dikenakan dengan baju ni tak de dan tak lengkap. Nak beli sendiri mahal oooo. Baju ni sebanarnya, awal2 lagi dia dah beli sebelum dia kenal i. Memang niat dia belikan untuk pengantin dia.





Persalinan Lengha Merah Labuh

Ini baju last minute, sebabnye beberapa minggu sebelum majlis, kawan my hubby dari Pakistan datang Malaysia, jadi my hubby kirim persalinan warna merah, sebab i suka merah. From my hubby feedback, dalam banyak2 baju yang i pakai, dia paling suka lengha warna merah ini.






2 comments:

  1. Thanks mia. Mia pun nanti practice banyak2 k untuk dapatkan nice shoot.

    ReplyDelete