Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Friday, January 13, 2012

Siaran tergendala, Saqlain demam

Sorry peeps, siaran tergendala. Putera kesayangan Shu tak sihat sejak weekend lepas. Sekarang ni demam dah kebah, tapi still batuk2 dan selsema. Tambah pulak, minggu ni kat office sangat busy, bila balik rumah plak, melayan putera kesayangan yang mahu bermanja-manja. Memang laptop kat rumah tu off je sepanjang minggu ni.
This is the second time, maybe berjangkit dengan my mom yang juga demam. Last Saqlain kene demam pun masa umur 2 bulan. Dah bawak gi jumpa doktor, ada jangkitan kat tekak dia. Doktor bagi ubat demam dan antibiotik.
kat Emergency clinic, Hospital Tawakal
Saqlain ni sayang nenek...
nenek demam, dia pun ikut demam gak.
Walaupun demam still boleh senyum2 kalau kitaorang agah2 dia

Be strong my beta. Mama, Baba and nenek love you so much.

3 comments:

  1. huhuhu... aunty Leo doakan Saqlain cepat baik ya... aminnn....

    ReplyDelete
  2. cepat2 laa saqlain baik ye.. 'Auf pon selalu demam..

    ReplyDelete