Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Wednesday, July 4, 2012

Future Ferrari Racer

Tempat kejadian: Jusco Bukit Tinggi, Klang

"tengok kanan"
"tengok kiri"
"pandang hadapan" dan......
"Vroommmmmm Vroommmm Vroommmmm"
berikan sepenuh tumpuan
Amacam?
ada macam Fernando Alonso atau Lewis Hamilton tak?
boleh jadi Formula 1 racer tak?

Suka betul anak mama main benda alah ni, sampai tak mo kuar. Memang Shu selalu perhatikan, kalau dalam kereta, saqlain ni suka tengok stering masa babanya tengah memandu. Bila dapat masuk kete olok2 ni..boleh la apply apa yang dia tengok. Serius, macam real je masa dia handle stering tu.

Kalau kereta tu suka la Saqlain. Cuba bagi dia masuk yang kat bawah ni.... muka macam merayu mintak di keluar kan.
"Pleaseeee bring me out from here"

2 comments:

  1. hahahaha.apa kelasss nak horse....

    ReplyDelete
  2. amboi saqlain.. jenuh mummy nk kna beli letak umah nnt :P

    ReplyDelete