Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Friday, December 14, 2012

Turned to 29, My Birthday Cake

Sebelum cerita lebih2... hari ni bukan birthday Shu. Birthday Shu Jumaat lepas k. Kalau nak wish... include "Belated" please. Tapi ok je tanpa "Belated". Hari2 pun birthday shu jugak. Setiap hari usia bertambah 1 hari kan. So, today Shu 29 tahun 8 hari.

Alhamdulillah... 7 december 2012, hari Jumaat lepas, genaplah umur Shu 29 tahun. Maknanya, kalau dipanjangkan hayat Shu ini (dengan izinNya), Shu kene say bye2 to 2 series and welcome to 3 series. 

Shu bukan jenis yang kisah sangat pasal sambutan hari jadi ni. Kalau ada, memang sangat Shu hargai, tapi kalau tak de tak pe la. Pada hari tu, mak la yang sibuk tanya apa yang Shu nak. Hmmm ... maksud mak tu, apa Shu nak makan hari tu.. Memang tak de apa2 dalam fikiran ni. Lagi pun on that day mak nak balik port klang. Tak nak lah susahkan mak. nanti mak sibuk nak kemas barang2 mak. Kalau mak masak sedap2 pun, makanan yang sedap pun jadi tak sedap bila mak tak de kat rumah. So, no special request.

Sabtu dan Ahad, mak kat Port Klang. Sempat plak dia mak order kek daripada kawan dia. Isnin petang baru Mr. Hubby ambil mak dari port Klang, then terus amik Shu dari office. Masuk je kete, nampak kotak kat sebelah mak. Wahhh... mak nak buat surprise untuk anakmak ni. Sangat2 appreciate it. Here we go with my birthday cake and cake cutting.


My Birthday cake
Salah ejaan nama Shu tu. Sepatutnya, Noor Shuhada.

Tak sangka dah tua2 ni pun dapat Birthday cake sebijik

Thanks mak for the Birthday cake. Mak, you are the Best in my world.

VVIPs in my life.
Ada lagi sorang VVIP, definitely my lovely son, Saqlain. Tapi dia tengah tido masa ni.

Cutting the cake

A slice of cake. Yummy!!!

Great moments of the day

Chocolate + Strawberry sponge cake

Mak belikan kek 1 kg, kat rumah ni kitaorang berempat je. Nak elakkan pembaziran... agih-agihkan kat jiran sebelah dan depan rumah ;)



4 comments:

  1. Happy belated birthday shu...
    Waaaa...mak buat surprise ye...terharunye...
    Anyhow, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa di bawah lindungan rahmat & barokah Allah..

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday shu :)

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday shu...semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & ceria selalu yer :)

    ReplyDelete
  4. belated bday shu.. semoga murah rezeki dan ceria selalu

    ReplyDelete