Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Tuesday, February 12, 2013

Telur Mata 2

Korang pernah tak pecahkan sebiji telur, tapi ada 2 mata kuning?
Hari tu Shu pecah kan telur, surprise bila tengok ada 2 biji mata kuning. comel je bulat2 kecil.
Untuk Shu yang 1st time dapat pecahkan telur macam ni, mesti la rasa teruja, tapi Mr. Hubby cakap dia dah pernah tengok... tak heran punnnn...
Ada Shu kisah... yang Shu tau ni 1st time tengok sebiji telur ayam ada 2 mata kuning.

Macam 'SMILEY'
Kalau telur ni ditetaskan, mesti dapat twin baby chicken kan?
Pastu Shu pun mula berangan, kot2 dalam perut ni pun twin gak. hehehehe...

Versi setelah digoreng



5 comments:

  1. wah! semoga ada rezeki shu dpt twin...ayong x penah tgk lg jugak..hehe...

    ReplyDelete
  2. Waa...bestnye kalo dpt twin...take care shu...

    ReplyDelete