Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Friday, June 10, 2011

1 tahun, 1 bulan

Short update. Actually banyak nak diceritakan tapi tak berkesempatan nak update dek penangan Saqlain yang sokmo nak bermanja2 dengan mamanya a.k.a mengempeng. Entry ni pun patutnya masuk minggu lepas tapi tak dapat nak update time tu sebab internet connection problem.


Alhamdulillah, 3 Jun yang lalu genap 1 tahun usia perkahwinan kami dan sudah 1 bulan our little prince Mohammad Saqlain. Tak celebrate pun sebab masih dalam tempoh berpantang.

Kami setahun yang lalu

Cinta hati kami sudah berusia 1 bulan
Shu tak de banyak pic bertiga, ni pun amik masa kat hospital lepas bersalin. Inilah kami selepas setahun hidup bersama.
Family kecil kami - three of us
"Wahai Tuhan kami, berilah kami beroleh dari isteri-isteri dan zuriat keturunan kami: Perkara-perkara yang menyukakan hati melihatnya dan jadikanlah kami imam ikutan bagi orang-orang yang (mahu) bertakwa." - Amin


2 comments:

  1. wei shu, ko jgn asik dukung je tau...sok susah nak keje

    ReplyDelete