Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Sunday, April 24, 2011

Baby's gift: Feeding Bottle & Hooded Blanket

TARAAAAA!!!!! 

Baby dapat hadiah lagi.
Tengok tu, wrapper feeding bottle dah kene buka oleh Mr. Hubby yang tak sabar2 nak tgk hadiah baby =)

2nd gift for my baby from my colleagues, Joanne and Wan Thing. 


1- NUK feeding bottle (240 ml, Free BPA, Anti-Colic, Orthodontic Teat)
2- Pureen Hooded Blanket

Shu suka betul dengan hadiah2 ni. Dah la masa cuci2 mata kat Jcard day di Mid Valley tempoh hari, dah nak terambil hooded blanket dan puting NUK tapi letak balik. Feeding botol tu pulak memang masuk dalam list shopping lepas pantang nanti. Suka feeding botol tu sebab memenuhi kriteria yang Shu nak, puting yang leper, anti colic dan free BPA. Alih2 dapat barang2 tu daripada officemate. Macam tau2 je diaorang ni.

My dear baby, say thank you to aunty Joanne & Wan Thing ok =) 


5 comments:

  1. wah wah wah... besnyaaa adiah yg dia dapat!! biasa2 tu org suka bagi hamper je kan? bes bes... :)

    ReplyDelete
  2. Rosie: Yeah!!! Love it all so much.

    ReplyDelete
  3. yuyu suka sgt blanket tu..dh jmpa hari tu tp x beli..dia nmpk english style skit

    ReplyDelete
  4. wahhh meriah btl adiah 4 bb shu even blm kuar lg. kang dah kua confirm lg meriah =)

    ReplyDelete