Tuesday, April 19, 2011

Sample produk dari Pureen

Posto! Posto!

Yeahh!!! Sample produk dari Pureen dah sampai semalam. Dapat barang free =)
Baru minggu lepas hantar email kat pureen, minggu ni dah sampai. Baek punye service. Kebetulan semalam  WFH, maka barangan sampai terus sampai ke pintu. Tau2 je la, pos laju ni, kalau tak de orang kat rumah, kene la amik kat pejabat pos berhampiran.
Anyway, let see apa yang Shu dapat?

3 keping new born pampers, 5 paket stretch mark lotion dan pamplets.
Untuk dapatkan sample produk pureen ni, email ke...
customer_service@ussummit.com.my



Shu tau pasal nak dapatkan sample2 produk ni pun daripada blog mom 2 be Rosie. Mula2 cuba sample dulu, kalau ok, bole la beli. Selain Pureen, shu ada mintak sample daripada Pet pet, Seba med dan Carrie Junior. Tak tau la dapat ke tak.

6 comments:

  1. i pn hantar lps rose ckp.. dpt 3keping pampers ngn pamplet.. heee.. i loikeee

    ReplyDelete
  2. wahhhh byknya u dapat! dapat stretch mark lotion lak lagik. :) tu r, lain org, lain brg yg dapatnya. tp pampers tu mmg semua dapat la kan... :)

    ReplyDelete
  3. Fara, Rosie: nampak gayenye baby2 kita semua pakai lampin pakai buang dari pureen la ye.

    ReplyDelete
  4. biasanya kat sepital, mmg depa bagi pampers pureen. mayb sbb murah or apa, tak tahu ler. tapi dr segi kualiti, pureen nyer pampers tak berapa elok kebanyakan mommies cakap la... sbb pelekat dia tak kuat. sng terbuka.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...