Disclaimer

All personal images and contents on this page are copyrighted and the sole property of shustory.blogspot.com. No one is given permission to use any images from this blog without my written permission.

Thursday, April 29, 2010

Induction Day 3

Ini menu hari Khamis untuk hari ke-3 induction.

Pagi bangun tidur - 1 gelas air (250 ml)
Pagi sebelum pergi office - 1 gelas air (250 ml)
Pagi lepas sampai office - 1 gelas air (250 ml)
Breakfast @ 8.45am - Egg Roll (Isi tuna, tomato, cheese, batang celery)

In Between - 4 gelas air (1000 ml)
Lunch @ 12.30 pm - Sayur Kacang + Sayur Kobis + 1 Ikan Bakar

Dinner hari ni kat kedai mamak sebab stuck dalam kehujanan kat Mont Kiara.
Dinner @ 6.30 pm - Sayur Bayam + Udang masak kari

Rasanya, hari ni tak minum air banyak macam semalam la. Hari ni pun tak workout sebab badan dah basah kene hujan. Jadi tak pergi gym dan terus pulang ke rumah.

Balik dari office tadi, Cik Shu pergi Flea Market kat Plaza Mont Kiara, beli sayur-sayuran bagi meneruskan misi menguruskan badan. Suka beli sayur2 kat situ sebab segar2. Kalau beli kat pasar, baru beli dah layu. Dulu selalu pergi situ sebab beli buah-buahan. Cik Shu suka makan buah, tapi untuk induction ni tak boleh makan buah. Esok ada pasar malam kat rumah, nak beli lauk2 pulak.

3 comments:

  1. best tgk menu cik shue nie..

    ReplyDelete
  2. Ye, pastikan ape yang masuk ke dalam perut kita adalah worth it untuk dimakan. Cik Shu takkan makan selagi tak jumpa makanan yg worth utk dimakan.

    ReplyDelete